Societat

SOCIETAT

Pescadors de Vilanova i la Geltrú i Llançà, medalles de la pesca catalana 2024

Joan Ruiz Domènech, per la seva tasca exemplar al servei de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú i per la seva actuació en el rescat d’un company al qual va salvar la vida i Rafel Borràs Garcia, per la seva trajectòria de 39 anys al servei de la Confraria de Pescadors de Llançà i per la seva lluita pels interessos de tot el col·lectiu de pescadors i pel seu patrimoni han obtingut la Medalla de la pesca Catalana 2024. Els guardons, atorgats pel Govern a proposta del conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort “reconeixen la tasca de les persones i entitats que amb el seu esforç i la seva dedicació han contribuït al desenvolupament del món de la pesca, prestat serveis rellevants al sector o contribuït amb la seva exemplaritat professional i la seva cooperació als interessos del sector pesquer”.

En aquest sentit, també han estat premiats amb la Placa de la Pesca Catalana l’associació el Far Comunicació, per la iniciativa exemplar en la sensibilització i el foment de la pesca a Catalunya com a actiu essencial en la difusió d’informació rellevant per al sector pesquer a Catalunya i el Consell Consultiu del Mediterrani (Mediterranean Advisory Council, MEDAC), per la seva funció de preparar dictàmens sobre la gestió pesquera i els aspectes socioeconòmics relacionats amb la conservació de la pesca a la Mediterrània adreçats als estats membres i les institucions europees.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia