Infraestructures i serveis

infraestructures

Adjudicades les obres d’una nova via ciclista al corredor de la C-66

El Departament de Territori ha adjudicat les obres per a configurar una nova via ciclista a Celrà, que seguirà el corredor de la C-66, per un import de 2,2 milions d’euros. El nou eix tindrà 1,6 quilòmetres de longitud, des de l’entrada al municipi, fins a connectar amb Girona. Es preveu que les obres comencin aquest estiu i tinguin un termini d’execució de cinc mesos.

En concret, i segons informa Territori, la nova via discorrerà des de la rotonda de la C-66 a l’entrada del municipi, on connecta amb la trama urbana de Celrà pel carrer Joan Alsina, fins al límit amb el terme municipal de Girona. Enllaçarà amb un itinerari que està condicionant l’Ajuntament de Girona fins al centre de la ciutat, de manera que aquesta obra permetrà connectar els dos nuclis urbans amb mitjans que promouen la mobilitat activa i descarbonitzada.

El traçat del nou vial a Celrà aprofita i condiciona camins existents en un tram inicial i, a continuació, inclou un tram de nova execució mitjançant una passera adossada del mur existent de la carretera C-66 i el ferrocarril, per sobre del riu Ter.

Aquesta actuació s’emmarca en un conveni de col·laboració entre el Departament de Territori i l’Ajuntament de Celrà, mitjançant el qual la Generalitat impulsa i executa les obres, alhora que aportarà 1,7 milions d’euros, i el govern municipal, 500.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]