Política

política

Vergés fa una darrera crida “a mobilitzar el vot al president Puigdemont”

El cap de llista de Junts a les comarques gironines ha tancat la campanya a Amer, des d’on ha recordat que “cal sumar fins al darrer vot”

En el darrer dia de campanya electoral, el cap de llista de Junts+ a les comarques gironines, Salvador Vergés, ha visitat Amer, el poble natal de Carles Puigdemont, acompanyat de l’alcaldessa del municipi, Maria Rosa Vila. Des d’allà, Vergés ha fet una darrera crida a “mobilitzar el vot per al president, i aconseguir una gran victòria de país aquest diumenge”.

“Fem un darrer esforç per convèncer els abstencionistes o indecisos, i animar-los a votar la candidatura del president Puigdemont, l’única llista independentista que pot guanyar les eleccions”, ha volgut destacar Vergés. En aquest sentit, el portaveu també ha remarcat que “vivim un moment de gran transcendència històrica, el nostre president torna després de gairebé set anys a l’exili i de nosaltres depèn que aquest retorn no sigui en va, i que suposi el retorn del bon govern i de l’embat nacional”. A l’acte d’Amer, també hi han assistit la candidata Teresa Garcia, l’alcaldessa de Santa Coloma de Farners, Carme Salamaña, i de veïns del municipi.

Durant la campanya, la candidatura de Junts a les comarques gironines ha presentat les seves propostes en matèria d’economia i empresa, infraestructures, habitatge, turisme, pagesia, llengua i cultura, educació, salut, drets socials, així com iniciatives específiques per als primers 100 dies de govern, on destaca l’impuls d’una llei de desburocratització i simplificació administrativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]