Economia

VIDRERES

L’Àrea de Promoció Econòmica va gestionar 67 ofertes de treball el 2023

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vidreres ha liderat, en el darrer any, diverses iniciatives per a estimular l’activitat empresarial i fomentar l’ocupació al municipi. Amb l’objectiu d’impulsar el creixement econòmic local, l’Àrea ha treballat per donar suport a empresaris, emprenedors, treballadors i aturats per millorar la qualitat dels seus negocis o la seva situació laboral.

Segons les dades, el 2023 es van gestionar un total de 67 ofertes de treball a través del servei de promoció econòmica i es van assessorar 66 empreses de nova creació. A més, es va treballar activament en la inserció laboral de 46 persones amb risc d’exclusió social mitjançant els programes especialitzats de la Fundació Gentis i el Programa de Suport a les Dones en els Àmbits Rurals i Urbà del Grupo Hada.

També es van impulsar diverses activitats de formació empresarial i professional per millorar les capacitats dels empresaris locals i augmentar la competitivitat del teixit empresarial de la zona.

El Regidor de Turisme i Reactivació Econòmica, Gerard Morgado, expressa la seva satisfacció per aquests resultats: “La feina de l’Àrea de Promoció Econòmica ha estat fonamental per dinamitzar l’activitat econòmica del municipi i donar suport als nostres empresaris i emprenedors. Seguirem treballant en aquesta línia per a mantenir el ritme de progressió”.

Aquest 2024, l’Àrea de Promoció Econòmica de Vidreres ja ha posat en marxa noves iniciatives, com ara la creació d’un espai de coworking i la implantació de la plataforma ‘A casa en un clic’.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]